YouTube-kanal „Ateisti za sekularno društvo“
Fejsbuk stranica „Ateisti za sekularno društvo“

Aktivirajte se za moderno, građansko društvo!


„Pokret za prosvećeno društvo“ i grupa „Ateisti za sekularno društvo“ pozivaju vas da nam se pridružite u stvaranju sekularnog, građanskog i prosvećenog društva.

Učestvujte u našim akcijama, podelite s nama svoje ideje, znanje i iskustvo. Možete se priključiti na jedan od sledećih načina:

  1. Prijavite se na mejling listu i aktivno učestvujte. Tu ćemo se dogovarati, planirati akcije, iznositi nove ideje i slično. Prijavite se slanjem svog mejla s naznakom (subject) prijava za mejling listu.
  2. Prijavite se za newsletter ukoliko ne želite da učestvujete aktivno, ali želite da znate šta radimo. Newsletter ćemo izdavati po potrebi, u skladu s aktivnostima Pokreta.
    Prijava na mejl, s naznakom (subject) prijava za newsletter.
  3. Pisanjem autorskih tekstova, mišljenja i sl. u rubrici „files“ naših grupa. Tekstove nam možete slati i putem mejla ili kontakt forme. Najbolje tekstove ćemo objavljivati na sajtu.
  4. Dolaskom na naša druženja.
  5. Učestvovanjem na našem forumu.
  6. Praćenjem na društvenim mrežama:

Učlanite se

Ukoliko želite da se učlanite u naš pokret i podržite naše delovanje, potrebno je da uplatite članarinu.

Članarinu možete uplatiti na sledeće načine:

  • donošenjem 1000 din. na naša druženja;
  • uplatom na naš račun 160-0000000431937-88 i slanjem skenirane ili uslikane uplatnice na naš mejl.

Učlanjenjem u pokret postajete punopravni član, stičete pravo da birate i budete birani u organe upravljanja pokreta, dobijate pravo glasanja na skupštini pokreta i dobijate člansku kartu.

Vaša članarina biće korišćena za delovanje pokreta i ostvarivanje ciljeva. Svi članovi pokreta rade na volonterskoj bazi.

Ukoliko želite, možete pomoći rad pokreta donacijom na isti račun.